домашние питомцы

Кішки вважають людину важливішу за їжу

Котики, дети, воспитание, сложности

Вчені провели серію тестів, щоб довести, що кішки обирають в різних ситуаціях. Кішки виявилися більш прив’язаними до людей, ніж передбачалося передає УНІАН з посиланням на Telegraph.

Вчені з’ясували, що кішки воліють не лише насолоджуються компанією людини, але навіть вважають її важливішою їжі, всупереч тому, що любителі собак завжди дорікали любителям кішок в тому, що їх улюбленці «безмежно егоїстичні».

Мурки обладают мощным электромагнитным полем и их можно использовать для избавления от многих болезней — вместо специальных приборов. Ученые доказали это путем эксперимента: одну группу больных лечили с помощью токов низкой частоты, а людям из другой сажали на больное место кошку.

Як відзначає видання, в університеті штату Орегон провели дослідження, в рамках якого вдалося розвінчати думку про те, що кішки є асоціальними істотами, і те, що їхня любов «корислива». Дослідники провели серію тестів, щоб довести, що кішки обирають в різних ситуаціях. 50 кішок з притулків і будинків позбавили їжі і людського контакту, запахів і іграшок на кілька годин. Потім вони повернули їх в простір з наявністю цих чотирьох речей, щоб побачити, що вони оберуть. Більшість кішок віддали перевагу спілкуванню з людиною.

кошки, лечение, терапия
Как это работает. Фото Tavria Daily

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *