афиша концерты

Різдво іде по світу

Хор имени Г. Г. Верьовки

Національний заслужений академічний український народний хор Україниі імені Г. Г. Верьовки вперше презентує великий святковий концерт «Різдво іде по світу».

В його програмі оригінальне виконання етнічно-фольклорних композицій в поєданні з вокально-хореографічнми сценами, в яких народні мотиви вдало синтезуються із сучасними прийомами композиторського письма та аранжування.

Прозвучить не тільки легендарний «Щедрик», а й найкращі різдвяні пісні інших народів світу.  Завдяки сучасним декораціям та відео-ефектам, гості концерту поринуть в справжню різдвяну казку.

Існує дуже добра традиція в ці святкові дні – ходити в гості з колядою. Тож Національний заслужений академічний український народний хор Україниі мені Г. Г. Верьовки запрошує усіх приєднатися до неймовірної події – концерту «Різдвоіде по світу» і заколядувати разом, поринувши у світ вокальної та танцювальної культури України. Гарний настрій та позитивні емоції гарантовано!

 Український народний хор Україниі імені Г. Г. Верьовки  – найбільший український професійний хоровий колектив, який з 11 вересня 1943 року тріумфально поширює світом українську народну пісню та українське музичне мистецтво.

Місце проведення: Міжнародний центр культури і мистецтв Федерації профспілок України (Жовтневий палац)

Адреса: алея Небесної сотні,1, м. Київ

Дата та час: 10 та 11 січня 2017 року, 19.00

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *