афиша кино

«Зачарований Принц» заговорив голосом Олега Винника

«Зачарований Принц» заговорив голосом Олега Винника

«У мене закохуються всі жінки! І що я маю вдіяти? Це моє прокляття…» — говорить Принц голосом Олега Винника.
У столичному кінотеатрі «Оскар» відбувся допрем’єрний показ мультфільму «Зачарований Принц».

Новий анімований продукт від продюсерів «Шрека» стартує в українському прокаті з 24 травня цього року.

І так, малята: Зачарований Принц — це Олег Винник. Його голос, тобто. Не мусить же він весь час співати, зрештою. Сам співак каже, що досвід такої роботи (озвучування мультперсонажів) був для нього новим і дуже цінним. Олег, окрім усього, ще й саундтрек до мультика зробив, і відео промоційне. І розраховує, що його Зачарований Принц підкорить глядацькі серця.

анімований продукт Зачарований Принц
Всі жінки королівства мліють на вигляд нашого героя

Слушно розраховує, до речі, бо сюжет фільму – насичений інтригами і неочікуваними поворотами подій.
… Кожна дівчина мріє про Принца, а про Прекрасного Принца — й поготів. Всі жінки королівства мліють на вигляд нашого героя. Але для нього це аж ніяк не мрія, а кара небесна. Судіть самі: від кохання немає порятунку, а кожен чоловік готовий вбити тебе з ревнощів. Хіба то життя? А все через дивний дар, який малюк отримав у момент свого народження. Зла Фея прирекла Принца на солодкі тортури: у нього закохуватимуться всі дівчата, він без упину морочитиме їм голову, але якщо до 21 року життя не знайде свого справжнього кохання, — пиши «пропало». Загине — і квит.

Зачарований Принц
Кожна дівчина мріє про Принца, а про Прекрасного Принца — й поготів

І уявіть собі, що за 21 рік він так і не визначився, з ким поєднати долю! Тут тобі і Попелюшка, і Білосніжка, і Спляча Красуня. Спробуй образити котрусь із них відмовою! Відтак 21-й день народження настав, а з ним — останній шанс зробити вибір: кохання чи смерть? І серйозний квест — здолати смугу жахливих перешкод — дорогою на Високу гору…

Олег Винник раздает автографы
Олег Винник ефектно роздавав автографи і поцілунки своїм фанаткам

Чи справиться Принц з ними? Маєте змогу дізнатися про це самостійно. Одне можна сказати напевно: адреналіну в стрічці вистачає. А також дотепів, якими присмачений мультфільм, і навіть чорного гумору не забракне в усій цій історії («Швидше виголошуй свою промову, — каже кат до Принца, який стоїть перед гільйотиною і прощається з життям, — бо скоро футбольний матч, а я не хочу спізнитися»).

Графічна робота, спец-ефекти «Зачарованого Принца» — розкішні. Дублювання — чудове. Настрій після перегляду — веселий.

До речі, ми так жваво обмінювалися враженнями від перегляду, що не одразу й зрозуміли, що це за великий гурт дівчат у холі торгівельного центру. Аж доки не побачили… Олега Винника. Співак ефектно роздавав автографи і поцілунки своїм фанаткам — під такі щасливі дівчачі зойки і зітхання, що столичний хмарочос «Гулівер» хитався, бідолашний, від емоцій.

Ось такий він, «Зачарований Принц»!

Юлія Косинська

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *