афиша концерты

Територія Різдва у готичному костелі

афіша концерт Територія Різдва

«Територія Різдва» запрошує на казковий концерт в унікальний концертний зал – Костел Святого Миколая. 

Анжеліка Рудницька, ILLARIA, Мирослав Кувалдін /The Вйо/, Валерія Балаховська /орган/, Марина Одольська, Олег Собчук /СКАЙ/, Катя Чілі, Віталій Кириченко /Нумер 482/, Paul Manandise, Іванна Пліш, Олесь Журавчак /етно-духові/, «Гуляй Город», «Правиця» — з найріднішими колядками та щедрівками у яскравих авторських аранжуваннях композитора Євгена Петриченка під супровід симфонічного оркестру під орудою диригента Богдана Пліша.

Звуки його величності Органу і Сопілки, автентики і класики, улюблені голоси і авторські різдвяні пісні – все це зіркова коляда у готичному Костелі. Синтез поп-культури з академічною традицією, духовна атмосфера одного з архітектурних шедеврів Владислава Городецького з піднесеним святковим настроєм — чудова нагода відвідати Національний будинок органної і камерної музики України.

      Тільки на Різдво можна почути колядку «Божа мати» у виконанні Ілларії під акомпанемент органу Валерії Балаховської.

Поль Манондіс і Мирослав Кувалдін (The Вйо) у своєму власному характерному стилі виконають авторські різдвяні пісні у супроводі оркестру.

Найзнаменитіша різдвяна пісня «Тиха ніч» прозвучить у неочікуваному поєднанні голосів класичної «оперної діви» — зірки органного залу Іванни Пліш (сопрано) й естрадного виконавця з пікантним французьким акцентом Поля Манондіса.

Драйвові й несподівані версії колядок — від «хлопців-рокерів»: соліста гурту СКАЙ — Олега Собчука та соліста гурту Нумер 482 — Віталія Кириченка.

Різноманітні етно-духові — сопілки, най, телинки, і ще безліч всіляких чудернацьких інструментів від віртуозного Олеся Журавчака подарують різдвяний настрій і фантастичні емоції: його власні авторські композиції у супроводі оркестру просто підірвуть всіх зі своїх місць. Традиційний багатоголосний спів у поєднанні з трендовими електромотивами проєкту «Гуляй Город» додадуть шаленої енергетики.

І як же ж без колядок і щедрівок від дітей на Різдво? Дітки з фольк-студії «Правиця» вразять своєю надзвичайною щирістю і світлом, адже вони чекали на це свято цілий рік.

      Ну, й, звісно, декілька незвичайних сюрпризів, але про них публіка дізнається вже 8 січня  — на те воно і Різдво, аби дивувати.

Своєю ніжністю і чарівністю, авторськими версіями колядок і щедрівок нашу казку оповідатиме Анжеліка Рудницька, адже саме вона є засновницею «Території А», яка у свій час створила першу платформу для розвитку і становлення українського шоу-бізнесу, започаткувала перші українські телевізійні хіт-паради. Тепер разом із нею ми творимо у Костелі святого Миколая — Територію українського Різдва.

І нехай сам Святий Миколай  колядує разом із нами.

Казковий концерт пройде 8 січня 2020 року о 19:30 в Національном будинку органної і камерної музики України. (Київ, вул. Велика Васильківська, 77).

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *