Стиль жизни

Українські книги – у найбільшому книжковому магазині Берліна

Українські книги у в центрі Берліну

«Видавництво Старого Лева» розпочало співпрацю з найбільшою книгарнею Берліна, Dussmann – відтепер українські книги можна придбати як у книгарні в центрі Берліну (Фрідріх-штарссе, 90), так і на сайті Dussman.

Наразі читачам доступні 82 книжкові позиції – представлена література для дорослих та дітей українських авторів, а також книги іноземних авторів, перекладені українською.

Серед них книги Олега Сенцова («Хроніка одного голодування»), Станіслава Асєєва («Світлий шлях: історія одного концтабору»), Андрія Бондаря («Ласощі для Медора»), Миколи Рябчука («Лексикон вода»). Також у книгарні є література для дітей та підлітків – «Родинна абетка» Мар’яни Савки, «Найщасливіше левеня» Олександра Шатохіна, «Мирослава та інші з двору» Олі Купріян, «Ліга непарних шкарпеток» Галини Вдовиченко, «У світлі світляків» Ольги Войтенко, «Талант: інструкція з використання», створена Фундацією Дарини Жолдак.

Також читачі зможуть придбати світові бестесери українською – «Розмови з друзями» Саллі Руні, «У розушуку» Джона Ле Карре, «Художник хиткого світу» Кадзуо Ішіґуро, «Країна Мумі-тролів» Туве Янссон, «Джуді Муді – детектив» Меган МакДоналд та ін. Окрім цього, також є картонки та віммельбухи для дітей.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *