Путешествия украина

Відпустка на Київському морі: ТОП — 5 готельних комплексів

Відпустка на Київському морі

Увірвався терпець працювати? А до відпуски ще далеко — беріть два дні відгулів і гайда на Київське море! Хоча це фактично водосховище — справжній шум прибою, чисте соснове повітря й мальовничі пейзажі гарантують повноцінний відпочинок. Головне ж — потрапити на комфортабельний курорт можна усього за годину-півтори їзди.

Coвeтnews проінспектував готельні комплекси, розташовані на правому березі Дніпра за маршрутом вздовж траси Київ-Сухолуччє. Усі вони розташовані в сосновому лісі за межами населених пунктів, втім адміністративно прив’язані до ближчих сіл. У кожної бази є власний закритий пляж, у більшості — декілька конференц-залів. Перелік активностей майже однаковий: риболовля, прогулянки по лісу на квадроциклах, прокат велосипедів та човнів.

ТОП - 5 готельних комплексів
У комплексі «Джинтама-бриз» можна навіть пограти у водний футбол

Село Глібовка

Готельно-ресторанний комплекс «Джинтама-бриз»

Розташований в сосновому лісі. Це один з кращих закладів села Глібовка, на вихідні сюди частенько заїздять столичні високопосадовці обговорити справи в неформальній обстановці. На цей час база повністю закривається. Тут є спортивний майданчик, фінська сауна, пневматичний тир, прокат велосипедів та квадроциклів.

Дачний готель «Глібовка»

Підходить для сімейного відпочинку, багато клієнтів орендують будинки на все літо. В готелі також надають послуги з конференц-сервісу. До послуг відпочиваючих СПА-центр, два басейни, критий спортмайданчик, три літніх басейни для дорослих та окремий дитячий басейн. Дітей можна залишити під наглядом аніматорів чи няні. Можлива організація дитячих свят.

База «Лєсная»

На території соснового лісу дерев’яні котеджі зрубу з камінами. Для святкових церемоній (одруження, день народження, корпоратив) обладнано майданчик та шатер на березі водосховища. Є більярдна зала, басейн, сауна, дитячий майданчик.

Село Ясногородка

Садиба «Ясен-сад»

База знаходиться на березі затоки. До виходу в Київське море — 200 м. Гарний вибір для відпочинку з дітьми, адже тут можна ходити босоніж по траві, є дитячий майданчик і водна гірка. Є можливість оренди човна.

Садиба «Ясен-сад на березі затоки
Садиба «Ясен-сад знаходиться на березі затоки. До виходу в Київське море — 200 м

Село Сухолуччя

Готель «Село Рибалки»

Прекрасні умови для риболовлі, є можливість приготувати свій улов прямо на березі моря. Поруч заповідник, в якому можна збирати гриби та ягоди, полювати. Передбачений як пакет all inclusive з безлімітними напоями та їжею, так і проживання в номерах без обслуговування, крім того на базі можна провести день без ночівлі. Абонемент на річний відпочинок передбачає 50% знижки.

Недоліки все ж присутні

Серед мінусів гості готелів біля Київського моря часто вказують низький рівень обслуговування — в невеличких селах важко знайти персонал. В спекотну погоду вода в Київському водосховищі зацвітає, а в лісі багато комарів.

Безальтернативний варіант харчування — дорогий ресторан закладу — оскільки бази досить ізольовані, в найближчих же населених пунктах є лише сільські магазини з обмеженим асортиментом.

До більшості баз потрібно добиратися власним транспортом.

Автобус сполученням Київ-Сухолуччя курсує лише тричі на день і зупиняється виключно в населених пунктах.

Олександра Марченко

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *