афиша кино

«Вийду за тебе» або попелюшка навпаки

Вийду за тебе або попелюшка навпаки

Зазвичай усі романтичні історії закінчуються одруженням, і роки щасливого подружнього життя залишаються поза увагою глядача. У фільми «Вийду за тебе» (Marry me) навпаки все починається з одруження, і досить несподіваного.

Дивіться романтичну комедію «Вийду за тебе» з 10 лютого в кінотеатрах.

Одруження і ще раз одруження

Успішна і красива співачка, танцівниця, зірка Інстаграм, Кет Валдез  (Дженніфер Лопес) збирається одружитися з Себастієном (Малума) не менш успішним, сексапільним співаком латиноамериканського походження. Природно, пара збирається зробити зі свого весілля чергове шоу з  прямим ефіром у соцмережах за участю 20 мільйонів глядачів в усьому світі. Ретельна підготовка церемонії, вибір вбрання, репертуару, подарунків…

І ось урочиста мить настала.

Проте вже вбрана у розкішне весільне вбрання героїня несподівано дізнається про зраду коханого з свою асистенткою, саме напередодні одруження, — новина про це вже заполонила соцмережі.

Що ж робити?

На єднання зіркового дуету чекає мільйон прихильників, але як винести таке приниження і не втратити гідність на очах у публіки? Героїня Дженіфер Лопес реагує спонтанно — вона обирає із зали першого-ліпшого чоловіка, який тримає плакат «Вийду за тебе» (Marry me) — так називається хіт, що планували виконати одружені співаки, запрошує його до сцени і майже силоміць одружує на собі.

Коли емоції вщухли, задля прихильників герої починають вдавати з себе справжню пару, і як це часто трапляється, закохуються один в одного по-справжньому.

Вийду за тебе кадр з фільму
Успішна і красива співачка Кет Валдез (Дженніфер Лопес) збирається одружитися з Себастієном (Малума), але  несподівано вибирає в чоловіки простого вчителя математики Чарлі (Оуен Уілсон)

Проте яскравий і цинічний світ шоу-бізнесу дуже різниться від життя Чарлі (Оуен Уілсон) простого вчителя математики, який навіть не зареєстрований у жодній соцмережі. Несподіваний шлюб робить з прискіпливого до деталей і трохи занудного за словами його доньки-підлітка від першого шлюбу знаменитість.

Виступи перед пресою, позування на камери — не входили в його плани.

Тож чи виявлять почуття героїв настільки сильними, щоб подолати ці перепони? Якщо задача не вирішується, поміркуй над нею, і рішення саме тебе знайде — так стверджує головний герой.

І хоча 52% шлюбів розпадаються, є це 42%!

В гонитві за славою

«Вийду за тебе» — легка сімейна комедія, проте і в ній є теми для роздумів. Чому талановита і успішна жінка мусить щоразу доводити свій статус зірки, долаючи чергові вершини, тоді як такому ж чоловікові цю славу приносять на тарілочці? Як подолати страх поразки, повірити у себе і розкрити свої таланти? І чим може жінка першою освідчитись коханому? На думку Кет Койро, режисерки стрічки, іноді варто ризикнути і тоді це завершується хіпі-ендом, а саме — черговим одруженням.

Світлана Цибульська

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *