афиша

Дефіле без правил від Оксани Караванської

Дефіле без правил від Оксани Караванської

20 травня Оксана Караванська влаштує в Києві фешн-виклик Existential Fashion Error. Нова колекція найкреативнішої дизайнерки України Оксани Караванської руйнує ілюзорні стереотипи Sustainable-фешн і провокує на персональну відповідальність у моді.

Відома українська дизайнерка Оксана Караванська представить свій новий проєкт: 20 травня о 19:30 у Києві, у відкритому просторі інноваційного парку UNIT.City (вул. Дорогожицька, 3).

Нова колекція Караванської – це не просто дефіле без правил, не просто фешн-виклик, а непересічний соціальний проєкт на підтримку Благодійного фонду «КРАН» та його доброчинної  ініціативи «Будь потужною на 300W(omen)».

Existential Fashion Error — це концепт про інтелектуальну моду, яка несе сенси. Про моду — як простий спосіб говорити про складні речі.

На скільки етичною можна вважати моду у стосунку до навмисної модифікації тіла людини? Ця колекція, створена разом із текстильним дизайнером Ксенією Уманською, випускницею London Collegeof Fashion, піднімає гостре соціальне питання про те, як паралельно існує дві реальності. В одній — свідомо порушена цілісність тіла, де жертви моди нівечать себе, в іншій — вимушена втрата природньої симетрії внаслідок трагічних подій.

Фонд «КРАН», який приймає складні виклики в благодійності, та фешн-виклик Караванської Existential Fashion Error об’єднались, щоб залучити нових партнерів до важливого соціального проєкту придбання роботизованого комплексу для відновлення ходьби тяжко травмованих бійців GЕ-O System Evolution, вартість якого – 288 000 євро (виробник — RehaTechnology, Швейцарія) і підтримати ініціативу  «Будь потужною на 300W(omen)»: не купувати інвалідні візки, а ставити хворих на ноги.

Дефіле без правил від Караванської 20 травня у відкритому просторі інноваційного парку UNIT.City усе ж матиме певні правила – захід відбудеться просто неба із дотриманням карантинних вимог МОЗ, встановлених на час його проведення.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *