афиша фестивали

Свято гречки у Пирогово

#ГречкаFest

Киян та гостей міста цієї суботи, 17 серпня, запрошують у Національний Музей народної архітектури та побуту України на відкриття Першого міжнародного заходу #ГречкаFest.

На фестиваль приїдуть аграрії України, Грузії та Кубані. В музеї просто неба вони будуть обмінюватись досвідом, знайомитись з інноваційними технологіями, новітніми органічними засобами з розвитку рослинництва. Також, українські аграрії познайомляться з новітньою агротехнікою, яку досі промислово не використовувалися на нашій землі.

Фестиваль – це прекрасна нагода для підписання контрактів про співпрацю і взаємодопомогу. Захід формується і проводиться на засадах нетворкінгу та френдінгу..

Цей міжнародний захід започаткували ті, хто хоче щодня бажати смачного всім, хто любить гречку та мед, здоровий спосіб життя і бажає достатку всім, хто її хотів би їсти. Ініціатор фестивалю — Об’єднання аграріїв, яке згуртувало успішних у Клуб Творців Розвитку. Вони підтримують органічне землеробство, створюють вірусологічну карту ґрунтів і їх лікування, піднімають питання збереження родючості українських чорноземів, намагаються запобігти діяльності компаній, що нищать їх, спонукаючи вирощувати ГМО продукцію.

 

гречневая каша
У вас буде можливість дегустувати гречані страви, які приготували кращі шеф-повара країни

У програмі

З 13:00 у вас буде можливість дегустувати гречані страви, які приготували кращі шеф-повара країни. Ці кулінарні шедеври змінять ваше уявлення про гречку.

Розважати гостей на #ГречкаFest буде найкращий саксофоніст України – Василь Карапулько, професійні виконавці та творчі колективи. Про дітей також подумали. Для них створили захопливий лабіринт, проведуть майстер класи, облаштували фотозону з традиційними українськими іграшками.

Як доїхати

До Національного музею народної архітектури та побуту України (вул. Академіка Троніька,1) зручніше доїхати тролейбусом № 11 від ст. м. «Виставковий центр» чи маршрутним таксі №507 (м. Возальна (Південна), м. Либідська, м. Виставковий центр, м. Іподром).

Вартість вхідних білетів: 50 грн для дорослих, 30 грн для школярів (від 10 до 17 років), студентів та пенсіонерів.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *